Držiak na mobil Rokform na motocykl (RF334401P) čierny držiak na mobil • do stredového stĺpika motocykla • priemer stĺpika 12–24 mm • materiál: hliník

Hliníkový držák do středového sloupku řídítek motocyklu s vnitřním průměrem 12-24 mm. Držák je kompatibilní s pouzdry a univerzálními adaptéry Rokform.
Kvalitní provedení
Držák mobilního telefonu Rokform slouží k bezpečnému a pevnému uchycení zařízení do středového sloupku řídítek motocyklu s vnitřním průměrem 12 - 24 mm. Držák je vyroben z CNC obráběného hliníku třídy Aircraft Grade a nerezové oceli, zvolené materiály jsou garancí dlouhé životnosti a bezpečnosti.
Promyšlená konstrukce
Nízkoprofilový design zaručuje, že vám držák nebude při jízdě překážet. Díky pohyblivému kloubu pak můžete nastavit ideální polohu zařízení.
Zabudovaný magnet v těle držáku eliminuje vibrace při jízdě.
Snadná instalace
Ukotvení zařízení do držáku je velmi jednoduché, díky patentovanému systému RokLock Twist Lock stačí jen pootočit zařízení v kompatibilním pouzdře (nebo s adaptérem) a uzamknout jej do držáku.
Něco navíc
V balení kromě držáku naleznete také bezpečnostní šňůrku, která slouží pro ještě bezpečnější uchycení zařízení. Držák byl navržen, vyroben a testován v Kalifornii.

História ceny

27. 10. 2021
131,90 €

Výrobca

Rokform