Čistiaca sada WHOOSH Screen Shine Grab and Go – čistič obrazovek s utěrkou, 80 ml (WH-1FG80ENFR) čistič obrazoviek • utierka z mikrovlákna v balení •

WHOOSH! Screen Shine Grab and Go je přenosná a zábavná verze nejlepšího čističe displejů. Zanechá povrchy bez otisků prstů a hlavně bez bakterií a virů.
Na povrchu displeje vytváří ochrannou nano vrstvu, která vylepšuje vlastnosti dotykové plochy, kterou zároveň chrání před uchycením dalších nečistot. WHOOSH! Screen Shine je 100% přírodní, netoxický a bez alkoholu i čpavku.
Čistič je vhodný i na obrazovky MacBooků nebo dioptrické brýle s antireflexní vrstvou. Verze Grab and Go má mikrovláknový hadřík uchycený na spodní části lahve. Mikrovláknová utěrka Whoosh! je tkaná z extra tenkého vlákna s antimikrobiální úpravou. Jemné smyčky W! tkaniny spolehlivě zachytí i mikroskopické nečistoty. V kombinaci s přípravky Screen Shine se Whoosh! postará o dokonalou hygienu vašeho mobilu, tabletu a dalších zařízení, kterých se denně dotýkáte. WHOOSH! Screen Shine je nejlepší prostředek pro stále čisté displeje bez otisků prstů a hlavně bez bakterií a virů. Prostředek je účinný a vhodný na brýle (sluneční i dioptrické), notebooky, smartphony, tablety, LCD obrazovky a HD TV, nositelnou elektroniku (wearables). Čistič je bezpečný pro všechny povrchy.
Stejně jako si myjete ruce po toaletě, čistěte si také denně dotykový displej, ať je jeho použití bez rizika. WHOOSH! Screen Shine je 100% přírodní, netoxický a bez alkoholu i čpavku. Tenká nanovrstva na displeji zajistí příjemný skluz prstu a skvělou odolnost proti otiskům.
Balení 80 ml, antibakteriální hadřík uchycený na spodní části lahve. Vyrobeno v USA.
Čtyři fakta o špinavých displejích mobilů
1) 30 % virů a baterií se umí šířit přes dotykové displeje.
2) Průměrný displej mobilu je 10x špinavější, než záchodové prkénko.
3) 18 % mobilů je kontaminováno stafilokokem.
4) 16 % mobilů je kontaminováno fekální flórou. Že ani nechcete vědět, co to znamená? ;-)
Jak WHOOSH! čistič funguje?
Jakmile se Screen Shine dotkne povrchu displeje, začne pracovat na rozkladu olejů a biofilmů. Mikrovláknová tkanina pak snadno mikroskopické kousky nečistot zdvihne a odstraní. Díky lehkému roztoku obrazovku snadno očistíte a naleštíte. Antimikrobiální vlastnosti hadříku zajistí, že nezatuchne a budete jej moci opakovaně použít.
Přírodní čistič obrazovek
100% přírodní složení
Bez toxických látek
Bez alkoholu
Bez amoniaku
Bezpečné pro všechny obrazovky, pouzdra a kryty
Bezpečné i pro děti!
Dokonce zcela bezpečný pro požití ústy
Integrovaný hadřík má antibakteriální úpravu PROTX2®

História ceny

27. 10. 2021
11,90 €

Výrobca

Whoosh