Set výrobkov Beko WUE 8736 CSXN + DPY 8506 GXB1 spredu plnená práčka • kapacita 8 kg • energetická trieda A • 1 400 ot/min • český panel • parné prani

Sušička bielizne Beko DPY 8506 GXB1 bielaSušička prádla BEKO DPY 8506 GXB1 kondenzační
Chytré senzory pro šetrné sušení
Senzory sušení neustále kontrolují zbytkovou vlhkost v prádle a teplotu sušení dle nastaveného programu. Sušení proto netrvá zbytečně dlouho a je šetrné k textíliím.
Tiché, úsporné a spolehlivé sušení
ProSmart™ invertorový kompresor je tím správným srdcem sušičky. Oproti klasickému motoru má tišší provoz, spotřebuje méně elektřiny a jeho dlouhá životnost zaručuje spolehlivý provoz sušičky po několik let.
Pohodlné sušení bez vylévání
Sušičky Beko lze připojit na odpad jako pračku. Sušička pak kondenzovanou vodu vypouští rovnou do odpadu, takže odpadá vylévání zásobníku na vodu ze sušení.
Otočíte dveře a přizpůsobíte koupelně
U sušiček Beko můžete otočit směr otevírání dveří snadným prohozením pantů. Otevírání sušičky tak lze kdykoliv přizpůsobit jinému umístění.
Šetrné sušení od silonek po bavlnu
Speciální vzorek nerezového bubnu AquaWave® je navržený tak, aby byl šetrný k textilu, ale přitom umožnil důkladné usušení i té nejjemnější látky.
Nižší spotřeba a oblečení jako nové
Tepelné čerpadlo EcoGentle™ umožňuje sušení při nižší teplotě. To má vliv nejen na kvalitu oblečení, protože neztrácí svůj tvar a barvu, ale také na nižší spotřebu energie.
Tiché sušení během noci
Noční program sušiček Beko je až o 50 % tišší než standardní program. Během noci tak můžete nerušeně spát a ráno si vzít čisté a suché oblečení.
Osvětlení pro zapomenuté ponožky
Osvětlení bubnu sušičky pomůže vyjmout skutečně všechno prádlo. I zatoulanou ponožku nebo spodní prádlo.
Technologie tepelného čerpadla pro sušení šetrné k vašemu prádlu i peněžence.
ProSmart invertorový motor – dlouhá životnost, nižší hlučnost.
AquaWave buben pro šetrnější zacházení s prádlem během sušení.
Kapacita prádla: 8kg
Energetická třída: A+++
Spotřeba el. Energie: 176,8 kWh/rok
Hlučnost: 64dB
Hloubka skeletu: 54cm
15 programů
Možnost otočení směru otevírání dveří
Osvětlení prostoru bubnu
Možnost dokoupit držák na sušení bot
Program hygienického sušení
Program tichého nočního sušení
Ovládací panel: angličtina + symboly
Přelepka programátoru (česká/slovenská)
Rozměry VxŠxH: 84,6x59,7x60,9cm
pro instalaci na pračku použijte mezikus s obj. číslem 2992100100Práčka Beko Premium WUE 8736 CSXN bielaWUE8736CSXN
Pračka s technologií AquaTech a funkcí páry SteamCure
Čistá pračka díky páře
Program DrumClean+ odstraní z pračky veškeré zbytky prášku, vláken z textilu a aviváže mnohem lépe. K čištění využívá páru, která účině odstraní přischlé zbytky. Výsledkem je čistší prádlo i delší životnost pračky.
Osvětlení pro zapomenuté ponožky
Osvětlení bubnu pračky pomůže vyjmout skutečně všechno prádlo. I zatoulanou ponožku nebo spodní prádlo.
Vyprané prádlo bez zbytků prostředků
S technologií Detergent Premix se prací prostředky nejprve smísí s vodou a až potom jsou vpuštěny k prádlu. Tím se maximálně využije jejich čistících vlastností a nemůže se stát, že v záhybu prádla zůstane zbytek prášku nerozpuštěný nebo na prádle budou po pracích prostředcích "mapy".
Rychlejší a šetrnější praní až o 50 %
Oproti běžným krátkým programům je systém AquaTech™ šetrnější a účinnější. Kombinuje přímé sprchování prádla vodou a vylepšené pohyby bubnu, které jsou ve výsledku o 50 % šetrnější k prádlo, ale také o 50 % rychlejší než běžný program. Mezi rychlým a šetrným praním tak není potřeba dělat kompromis.
Máme pořádnou páru na skrvny
Pára SteamCure pomáhá v průběhu cyklu odstranění odolných skvrn tím, že pronikne hluboko do tkaniny, skrvny odmočí a umožní jejich vyprání. Během odstředění zase zabraňuje pomačkání prádla, čímž usnadní žehlení, dokáže odstranit až 99,9 % alergenů včetně bakterií a virů a umí také osvěžit jinak čisté prádlo bez nutnosti praní.

História ceny

27. 10. 2021
1 278,00 €

Výrobca

Beko