Fitness náramok Fitbit Charge 5 - Black (FB421BKBK) inteligentný náramok • 1,04" AMOLED displej • dotykové ovládanie • Bluetooth • NFC • GPS • akceler

Fitbit Charge 5Náramek Fitbit Charge 5 s 6měsíčním členstvím Premium, výdrží baterie až 7 dní a skóre Každodenní připravenosti.Předefinujte svou každodenní rutinu pomocí Fitbit Charge 5 s členstvím Premium – našeho nejmodernějšího náramku pro sledování kondice a zdraví, který vám ukáže, zda jste připraveni si zacvičit, nebo byste měli raději odpočívat.Důvody, pro které si Charge 5 zamilujete:
Každodenní připravenost
Zvládání stresu
Zdraví srdce
Zdravotní metriky
Vestavěná GPS
Zahrnuje 6měsíční členství Fitbit Premium
Výdrž baterie: až 7 dní, vodotěsný do 50 m
Kompatibilita: Kompatibilní s iOS 13 nebo vyšším a Android OS 8.0 nebo vyšším
Vestavěná GPSNechte mobil doma nebo na chatě a vyrazte si zaběhat do přírody, na túru nebo si vyjeďte na kole – s vestavěnou GPS, sledováním tempa a vzdálenosti ve vašem náramku. Pak si v aplikaci Fitbit aktivujte sledování intenzity tréninku, abyste viděli své zóny tempa a srdeční frekvence po celé trase.
ZDRAVOTNÍ METRIKYSledujte důležité změny ve svém zdraví pomocí zdravotních metrik, jako je SpO2, variabilita srdeční frekvence, sledování změn teploty pokožky a další*. V rámci každé metriky si navíc můžete prohlédnout svůj osobní rozsah (horní a dolní hranice) a obvyklý průběh za poslední měsíc. To vše je zahrnuto v 6měsíčním členství Premium.
SKÓRE ZVLÁDÁNÍ STRESUZískejte denní skóre, které vám ukáže fyzickou reakci vašeho těla na stres. Uvidíte, jak vaše cvičení, trénování vnímavosti a spánek pomáhají zvládat zvýšenou hladinu stresu.
REFLEXESledujte svou emoční pohodu zaznamenáváním toho, jak se cítíte (od naprostého klidu po velký stres) po skenování EDA, řízeném dýchání nebo kdykoli jindy.
UPOZORNĚNÍ NA VYSOKÝ A NÍZKÝ SRDEČNÍ TEPVaše srdeční frekvence je klíčovým ukazatelem zdraví. Když Charge 5 zjistí, že je vaše srdeční frekvence nad nebo pod vaší prahovou úrovní, informuje vás o tom.
24/7 SLEDOVÁNÍ TEPU S FUNKCÍ PUREPULSE®Sledujte spalování kalorií a optimalizujte své tréninky díky nepřetržitému sledování tepové frekvence s funkcí PurePulse. Pak si v aplikaci Fitbit prohlédněte své klidové fáze srdečního tepu i výkyvy při kardio fitness (VO2 Max).
SLEDOVÁNÍ ZDRAVÉ MENSTRUACE Poznejte své tělo lépe pomocí aplikace Fitbit k zaznamenávání menstruace, příznaků a objevování opakovaných vzorců ve vašem cyklu.
VODOTĚSNÝ Charge 5 je voděodolný až do 50 metrů, což znamená, že jej můžete nosit v bazénu, za deště, na pláži a podobně.
REŽIM SPÁNKUOdpočívejte nerušeně díky režimu spánku, který ztlumí všechna oznámení z chytrého telefonu a zabrání rozsvícení displeje uprostřed noci. Nastavte si na zápěstí automatické zapínání režimu spánku.
FITBIT PAY Načtěte své kreditní a debetní karty do peněženky v aplikaci Fitbit a poté pomocí Charge 5 nakupujte bezkontaktně na cestách – v kavárnách, obchodech s potravinami, na nádražích atd. Nepotřebujete telefon ani peněženku.