Slúchadlá Marshall Minor III TWS čierna bezdrôtové slúchadlá • výdrž až 25 hod. • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 93 dB • impedancia 32 ohmov •

Sluchátka Marshall Minor III TWS - černá
Minor III přináší jedinečný zvuk v bezdrátové podobě. Už nemusíte dělat žádné kompromisy mezi kvalitou zvuku a pohodlím.
Výdrž baterie až 25 hodin poslechu na jedno nabití vám zajistí, že nikdy nebudete bez hudby, když ji potřebujete nejvíce.
Kdy už se vám sluchátka vybijí, můžete je nabít bezdrátově nebo přes USB-C a díky funkci rychlého nabíjení vám postačí 15 minut nabíjení na další 1,5 hodinu poslechu.
Sluchátka můžete ovládají intuitivně díky dotykovým gestům.
SPÁRUJTE A HRAJTE
Minor III vám přináší bezkonkurenční podpisový zvuk Marshall bez jakéhokoli dalšího nepořádku. Tato sluchátka zvládnou vše za vás, takže vše, co musíte udělat, je spárovat se zařízením a hrát.
SVOBODA Z DRÁTŮ
Minor III je skutečně bezdrátový, což vám dává absolutní svobodu poslechu bez kabelů a současně poskytuje stejně silný zvuk. Minor III je dodáván s technologií Bluetooth 5.2, která zajišťuje pevné připojení sluchátek k vašemu zařízení.
VÝKONNÉ VLASTNĚ VYLADĚNÉ OVLADAČE
Minor III vás okouzlí 12mm přizpůsobenými měniči, které dodávají hlasitý a ostrý zvuk.
INTUITIVNÍ OVLÁDÁNÍ DOTYKU
Minor III je dodáván se zrcadlovými sluchátky citlivými na dotek, takže k ovládání hudby a telefonování můžete použít jeden z nich. Sejmutí a vložení sluchátka také spustí funkci automatického pozastavení a přehrávání, takže vám neunikne ani jeden úder.
25 HODIN BEZDRÁTOVÉHO HRANÍ
Nechcete zůstat bez hudby, když to nejvíc potřebujete, takže Minor III obsahuje celkem 25 hodin bezdrátového přehrávání, abyste se mohli hýbat. Sluchátka vydrží 5 hodin a přenosné nabíjecí pouzdro nese čtyři další nabíjení, takže v případě potřeby můžete sluchátka zasunout do pouzdra a získat tak další energii. Pouzdro snadno nabijete bezdrátově nebo pomocí kabelu USB-C.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

27. 10. 2021
129,00 €

Výrobca

Marshall

Pozrite si ďalšie produkty Marshall MINOR III