Sporttester Polar Grit X Pro Black DLC, velikost M/L (90085773) inteligentné hodinky • 1,2" displej • dotykové/tlačidlové ovládanie • Bluetooth • GPS,

Jsou vyrobeny s odolností na armádní úrovni, mají safírové sklo a ultra dlouhou výdrž baterie, jsou vybaveny novými navigačními nástroji, nepřetržitě zapnutými outdoorovými funkcemi a dokonalými tréninkovými řešeními Polar, takže se můžete vydat, kamkoli vás srdce táhne.
Zvládne jakékoli prostředí díky odolnosti na armádní úrovni a safírovému sklíčku. Důvěřujte svému zařízení s ultra dlouhou výdrží baterie a sledováním Precision Prime™ OHR. Díky detailní navigaci a vestavěnému systému GPS víte, kde se nacházíte. Objevujte svět a poznávejte své tělo – uvědomte si, jak jsou neuvěřitelné.
Odolnost - Buďte připraveni na cokoli.
Když jste v terénu, potřebujete vědět, že vás vaše vybavení nikdy nezklame. Stvořili jsme hodinky, které vás budou spolehlivě doprovázet v každé situaci.
Safírové sklíčko - Připraveni čelit všemu
Safír je jedním z nejpevnějších přírodních průhledných minerálů na světě, je odolný proti poškrábání a má vynikající kvalitu. Zvolili jsme jej jako materiál sklíčka, aby vaše hodinky byly připravené na cokoli.
Odolnost na armádní úrovni - Voděodolnost až 100 mVyrobeno do extrémních podmínek.* –20 °C až +50 °C* Teploty pod –10 °C mohou mít negativní vliv na výkon a baterii.
Velmi dlouhá výdrž baterie - Vydejte se dál než kdykoli předtím.
Li-pol baterie s kapacitou 346 mAh vám zajistí výdrž až 40 hodin v tréninkovém režimu s plnou GPS a sledováním tepové frekvence na zápěstí a až 100 hodin se zapnutými možnostmi úsporného režimu.V režimu hodinek se zapnutým nepřetržitým sledováním TF vydrží baterie až 7 dní.
OHR technologie Polar Precision Prime - Přesné sledování každého tepu.
Technologie propojení snímačů Polar Precision Prime™ snímá tepovou frekvenci ze zápěstí. Tato inovace kombinuje měření tepové frekvence optickým snímačem s dalšími technologiemi snímačů, aby se vyloučily vlivy pohybů, které by mohly zkreslit signál tepové frekvence a vést k nespolehlivým údajům.
Navigace - Vydejte se vlastní cestou.
Rozhlédněte se kolem sebe a dělejte věci, které viděla nebo dělala jen hrstka lidí. Vždy si můžete být jisti, že s nástroji, na které se můžete spolehnout, se dostanete o krok dál.Navede vás zpět do výchozího bodu - Vydejte se hlouběji do neznáma a spolehněte se, že cestu zpět do výchozího bodu najdete po stejné trase, po které jste přišli.Vizualizace všech svahů a trasy - Podívejte se na úhly sklonu a výškové profily pro každé stoupání a klesání na trase.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

27. 10. 2021
499,00 €

Výrobca

Polar

Pozrite si ďalšie produkty Polar Grit X PRO Čierna