Osobná váha Tanita RD 545 HR osobná váha • hmotnosť • telesný tuk • voda v tele • svaly • viscerálny tuk • hmotnosť kostí • bazálny metabolizmus • met

Osobní váha s tělesnou analýzou, bluetooth a měřením srdečního tepu Tanita RD 545 HR Proč je důležité měřit klidový srdeční tep?
Klidová srdeční frekvence může předpovídat kardiovaskulární morbiditu a mortalitu. Měření lze získat snadno a sledování srdeční frekvence může pomoci při prevenci a léčbě kardiovaskulárních chorob. Míra úmrtí způsobená kardiovaskulárními chorobami v průběhu let klesá, ale zátěž nemocí zůstává.
Tělesný analyzátor Tanita RD-545 přináší nejvyšší množství naměřených hodnot s dvojitou frekvencí BIA podloženou lékařskou kvalitou, kterou lze nalézt pouze v profesionálních zařízeních.
Celé vaše tělo bude podrobně analyzováno pomocí dvoufrekvenční reaktanční technologie na segmentové úrovni. Ruce, nohy a trup se měří odděleně. Změny a individuální rozdíly pro všechna měření mohou být nyní analyzovány s lékařskou přesností. Tanita RD 545 je zvláště vhodná pro špičkové atlety, kulturisty, lidi v oblasti zdraví a fitness. Není určená pro profesionální použití!
Naše výrobky jsou vyrobeny v nejvyšší kvalitě, aby vám co nejdéle mohli poskytovat služby, které potřebujete. Tanita RD 545 má záruku 5 let, ale očekáváme, že ji nebudete potřebovat.
Tento produkt se bezproblémově připojí k aplikaci My Tanita (Android, IOS), takže můžete sledovat svůj pokrok, nastavit cíle a přizpůsobit své tréninky a dietní režimy.
Výhody:
Vysoce přesné hodnoty díky duální frekvenci
Segmentová technologie reaktance
Více než 20 měření tělesného složení
Přesnost 50 gramů
Integrovaná technologie Bluetooth
Připojeno prostřednictvím aplikace "My Tanita"
Pro Android a iPhone
Režim rozpoznávání osoby, stačí zapnout4 Paměti a barevné indikátory
5 let záruka
Naměřené hodnoty:
Hmotnost v kg
Tělesný tuk %
Svalová hmotnost v kg
Index tělesné hmotnosti(BMI)
NOVÉ! Svalová kvalita
NOVÉ! Svalové skóre
Hodnocení fyzické kondice
Hmotnost kostí v kg
Celková hmotnost vody%
Útrobní tuk
Bazální metabolismus
Metabolický věk
Segmentální měření pro levou a pravou ruku: tuk a svaly
Srdeční frekvence
Technologie:
BIA, duální frekvence 50 kHz,6,25 kHz, 100uA
Funkce:
Integrovaná technologie Bluetooth
Vysoká přesnost
4 x baterie A4
Kapacita vážení 200 kg

História ceny

27. 10. 2021
520,00 €

Výrobca

Tanita

Pozrite si ďalšie produkty Tanita RD-545 HR Smart váha Šedá