Kábel Rolling Square inCharge X 6v1, USB, USB-C, Micro USB, Lightning (RS-X03R) čierny/béžový Rolling Square inCharge X - nabíjecí a datový kabel 6 v

Rolling Square inCharge X - nabíjecí a datový kabel 6 v 1
Jak mít po ruce vždy ten správný kabel ať už jste doma nebo na cestách? Rolling Square zná odpověď! InCharge X je tím jediným, který budete doopravdy potřebovat. Multifunkční kabel, který pomocí silných neodymových magnetů v konektorech snadno proměníte v přívěsek na klíče, vás nikdy nenechá bez energie.
Kromě toho, že se postará o bleskové nabíjení elektroniky, můžete s jeho pomocí váš telefon nebo tablet použít namísto standardních nabíjecích adaptérů pro další zařízení, pokud jiný zdroj energie zrovna nemáte k dispozici. Svěřit mu můžete také přenos dat – zvládne ho neskutečně rychle.
InCharge X obsahuje všechny nejčastěji používané konektory a umožňuje je navzájem kombinovat podle vašich potřeb. Celkem lze vytvořit až 6 variant připojení.
Na jeho výrobu byly použity špičkové materiály jako hliníková slitina s přídavkem zinku či nylonové a TPU výztuže. Ty společně s důmyslným designem a ochranou komponent kabelu zaručují jeho dlouhou životnost a usnadňují jeho používání.
Multifunkční datový a nabíjecí kabel 6 v 1
Extra odolné a kvalitní materiály
Forma kompaktního přívěsku
Velmi rychlé nabíjení až 100W
Konektory: USB, USB-C, MicroUSB a Lightning
Jeden kabel, šest připojení
Co přístroj, to jiný konektor a nabíjecí kabel, který byste během svých každodenních činností nebo cest měli mít při sobě. Jde to ale mnohem jednodušeji! Rolling Square připravilo praktické řešení v podobě univerzálního kabelu o velikosti klíčenky. Model inCharge X je multifunkční stejně tak jako pověstný švýcarský nožík – obsahuje 4 typy konektorů, které dovolují 6 různých kombinací připojení:
USB – Lightning
USB – USB-C
USB – MicroUSB
USB-C – USB-C
USB-C – Lightning
USB-C – MicroUSB
Nabíjet nebo přenášet data? Nyní můžete obojí.
Díky nevídané variabilitě kabelu jednou provždy vyřešíte problém s vybitou baterií a nevhodnými porty. Teď vám mohou bezchybně posloužit úplně všechny a to opravdu rychle. InCharge X totiž zvládne bleskové nabíjení až do 100 W (z USB-C na USB-C), v případě Apple produktů pak do 18 W. Můžete se na něj spolehnout i v otázce přenosu dat. S tím se vypořádá s rychlostí až 480 Mb/s.
Jste stále v pohybu? Mít inCharge X vždy po ruce nebude problém.
Díky magnetům umístěných v konektorech z něj rázem vytvoříte kompaktní přívěsek. Neodymové magnety N52, resp. jejich spojení je tak silné a spolehlivé, že svůj inCharge X rozhodně neztratíte. Připevnit ho můžete ke kroužku od klíčů, k pásku či přezce batohu. Je tak malý a lehoučký, že o něm ani nebudete vědět.
Chybí vám zdroj energie? Vytvořte si svůj vlastní.
Velmi atraktivní funkcí kabelu inCharge X je možnost přenosu energie z připojeného USB-C telefonu nebo tabletu na jiná zařízení. V případě, že nemáte poblíž vhodný zdroj energie, můžete je místo něj využít k dobití ať už dalšího mobilu nebo třeba bezdrátových sluchátek.
Patentovaná technologie konektorů
Ptáte se jak jeden kabel dokáže pokrýt tolik možností připojení? Trik spočívá v jeho jedinečném designu. Na jeho vstupu najdete USB a USB-C konektory, na výstupu pak USB-C a k tomu ještě duální konektor, který obsahuje Lightning a MicroUSB. Nečekejte žádné nevzhledné rozdvojky. Jednotlivé konektory jsou zařazeny za sebou. Pro použití toho vhodného stačí odklopit/přiklopit hlavici, ve které jsou umístěny. Jednoduché, přesto maximálně efektivní a elegantní řešení!
Špičkové materiály, do detailu zvládnuté provedení
Rolling Square rozhodně nepatří k těm, kteří by při výběru a zpracování materiálů dělali kompromisy. Kabely uchovává v bezpečí TPU obložení a nylonová svrchní tkanina. Tato kombinace brání jejich poškození i při dosažení kritické úrovně ohybu. V samotném jejich jádru byste pak našli 200 měděných vodičů v izolaci. Kovový kryt z hliníkové slitiny pro změnu poskytuje nejpevnější možnou ochranu portům. Vše vyrobeno s důrazem na trvanlivost, odolnost a dlouhou životnost.
Specifikace:
Velikost: 72 x 15 x 6,4mm
Hmotnost: 27g
Rychlost přenosu dat: 480 Mbps / 60 MBps
Rychlost nabíjení: až 100 W, Apple zařízení 18 W
Kovový kryt portů
200 pletených měděných drátů
N52 magnety

História ceny

▲1.11%
28. 12. 2021
21,91 €
▲1.17%
14. 12. 2021
21,67 €
▼-1.56%
30. 11. 2021
21,42 €
▲1.35%
9. 11. 2021
21,76 €
29. 10. 2021
21,47 €