Štartovacia sada Philips Hue Bluetooth, 9W, E27, White and Color Ambiance, 3ks + Bridge (8719514291515) súprava žiaroviek • biele aj farebné svetlo •

Startovací sada E27
Vybarvěte každou místnost pomocí startovací sady Philips Hue White a color ambiance. Tato sada se skládá ze 3 inteligentních barevných lamp a mostu Hue pro úplné ovládání lamp, přístup k aplikaci Hue a nekonečné funkce.
Bílá a barevná atmosféra
Vhodné pro Bluetooth
Bridge je povolen
Bílé a barevné světlo
Chytré ovládání
Ovládání pomocí aplikace nebo hlasu*
Obsahuje Hue Bridge
Ovládejte světla hlasem*
Ovládejte svá světla bez použití rukou a místo mobilního zařízení použijte svůj hlas! Pomocí jednoduchých hlasových příkazů můžete ovládat více světel nebo jen jedno světlo v místnosti. *Funguje s Alexou a kompatibilním zařízením Echo.
Vytvořte si osobní zážitek s barevným chytrým světlem
Proměňte svůj domov s více než 16 miliony barev a okamžitě vytvořte správnou atmosféru pro každou událost. Pouhým klepnutím na tlačítko můžete na večírku pozvednout atmosféru večírku, proměnit váš obývací pokoj v kino, oživit váš domov dekorací barev a mnoha dalšími.
Vytvořte správnou atmosféru teplým až studeným bílým světlem
Tyto žárovky a svítidla nabízejí různé odstíny teplého až studeného bílého světla. Vzhledem k tomu, že žárovky lze zcela ztlumit od velmi jasných po jemné noční světla, můžete pro každou každodenní činnost nastavit lampu na dokonalý odstín a jas.
Vytvořte perfektní světelné recepty pro své každodenní činnosti
Zažijte pohodlí a příjemnou atmosféru čtyř standardních světelných receptů, zejména pro vaše každodenní činnosti: Energie a koncentrace, Čtení a Relaxace. Dvě chladné barevné scény, Energie a Koncentrace, vás ráno rozproudí a udrží vás ostré. Teplejší scény Read and Relax jsou ideální pro čtení knihy a relaxaci po náročném dni.
Hrajte s chytrými barevnými světly
Možnosti Philips Hue jsou nekonečné: s více než 16 miliony barev můžete svůj domov proměnit v dokonalý večírek, udělat kouzelné příběhy před spaním a další. Přineste léto do svého domova po celý rok s přednastavenými barevnými světelnými scénami nebo oživte svou vlastní fotografií zvláštní vzpomínku.
Synchronizujte svá média se svými chytrými žárovkami
Se synchronizačním boxem Hue a mostem Hue Bridge dáváte zábavě nový rozměr. Obklopte se lampami Philips Hue, vyberte si film, hru nebo hudbu a svým osvětlením odrážejte barvy a rytmy.
Centrum inteligentní domácí automatizace: Hue Bridge
Hue Bridge je nezbytnou součástí každého osobního systému inteligentního osvětlení Philips Hue. Je srdcem systému a komunikuje s vašimi chytrými žárovkami i aplikací Hue, takže vše funguje dobře dohromady. A díky Hue Bridge můžete také používat funkce inteligentní domácí automatizace, jako je nastavení rutin a časovačů.
Teplota barvy: 2000K-6500K +16 milionů barev
Průměr: 60 mm
Energetický štítek: F
Závit: E27
tvarový faktor: A60
Výška: 110 mm
Vstupní napětí: 220V-240V
Životnost: 25 000 hod
Světelný tok: 16 milionů barev
Světelný tok v lumenech: 806lm @ 2700K 1055lm @ 4000K
Max. pracovní schopnost: 9 W
Max. pohotovostní napájení: 0,5 W
Počet spínacích cyklů: 50 000
faktor síly: 0,8
Nominální život: 25 000 hod
Software lze aktualizovat: Ano
Start: Okamžitý 100% jas
Aktiva: 9 W
Ekvivalent výkonu: 75 W.
Komunikační protokol: Bluetooth a Zigbee
Software lze aktualizovat: Po připojení k aplikaci Bluetooth nebo Hue Bridge

História ceny

31. 10. 2021
189,90 €

Výrobca

Philips