Klávesnica Logitech Wireless K360 CZ/SK (920-003090) čierna bezdrôtová klávesnica • 3ročná výdrž na batérie • multimediálne tlačidlá • numerická časť

Bezdrátová klávesnice Logitech® Wireless Keyboard K360. Elegantní, pohodlná a zároveň kompaktní. Budete moci na vašem notebooku psát pohodlněji s rozložením kláves, na které jste zvyklí - navíc v úsporném provedení, které je asi o 20% menší, než naše běžné klávesnice. Prakticky bezproblémová klávesnice s životností baterií až tři roky a nastavením pomocí technologie plug-and-play. Nejčastěji prováděné činnosti budou navíc snadnější díky šesti přístupovým klávesám a 12 programovatelným funkčním klávesámi.
Budete moci psát pohodlněji s rozložením kláves, na které jste zvyklí, na klávesnici, která se snadno vejde do vaší kanceláře, obýváku, nebo kamkoli, kde používáte počítač.
Jednoduchost v celé své kráse. Baterie s životností až tři roky prakticky odstraňuje nutnost jejich výměny.* Nastavení je také hračka. Stačí zapojit přijímač, vytáhnout jazýček baterie, a můžete začít posílat smajlíky vašim přátelům.
Chcete zesílit hlasitost klipu z YouTube™? Nebo rovnou přejít na Amazon® nebo váš profil na Facebooku®? Nejčastěji prováděné činnosti jsou na dosah ruky.
Kombinace spolehlivosti kabelového připojení s volností pohybu bezdrátové technologie – to vše a navíc ještě šifrování vašich informací.
Klávesnice je navíc vždy připravena k použití. Navíc můžete snadno připojit další kompatibilní myš, klávesnici nebo numerickou klávesnici – bez potíží s několika přijímači USB.
Rozměry
380,6 mm x 155,6 mm x 19,3 mm
Obsah balení
klávesnice
USB minu Unyfying receiver
2 AA baterie
uživatelská příručka
3 roky záruka