Adaptér Canon W-E1 WiFi adapter (1716C001) Wi-Fi adaptér pro fotoaparáty Canon • určeno pro modely EOS 7D Mark II, EOS 5DS a EOS 5DS R • možnost ovlá

Wi-Fi Adapter W-E1
Dopřejte si u kompatibilních fotoaparátů EOS* se slotem na dvě karty připojení prostřednictvím Wi-Fi. Můžete přenášet snímky i videozáznamy, sledovat živý náhled nebo využívat funkci dálkového ovládání.
Vlastnosti
Dopřejte si odstup a ovládejte spoušť dálkově přes Wi-Fi
Sledujte obraz z fotoaparátu EOS prostřednictvím dálkového ovládání se živým náhledem
Přenášejte snímky a videozáznamy do počítače PC/Mac nebo kompatibilního chytrého zařízení
Minimalistické provedení ve tvaru karty SD
Přímé připojení nebo možnost využití stávající sítě
Dopřejte si odstup a ovládejte spoušť dálkově přes Wi-Fi
Můžete pracovat bezdrátově a pořizovat snímky až ze vzdálenosti 10 metrů od fotoaparátu. Ideální funkce pro snímání z obtížných úhlů nebo pokud byste mohli svůj objekt vyplašit.
Sledujte obraz z fotoaparátu EOS prostřednictvím dálkového ovládání se živým náhledem
Kompozici záběru můžete upravit na obrazovce smartphonu, tabletu nebo počítače. Bez ohledu na to, kde je fotoaparát umístěn, máte vždy dobrý výhled a snímek si můžete vhodně načasovat podle akce. Upravovat můžete i nastavení fotoaparátu a obraz si podle potřeby zvětšit, abyste mohli zkontrolovat správné zaostření. Chcete-li nastavit nebo změnit aktivní bod pro automatické zaostřování, stačí jediné klepnutí či kliknutí.
Přenášejte snímky a videozáznamy do počítače PC/Mac nebo chytrého zařízení
Když fotoaparát připojíte ke kompatibilnímu chytrému zařízení (iOS/Android) s aplikací Canon Camera Connect nebo k počítači (PC/Mac) s aplikací EOS Utility, můžete své snímky pohodlně sdílet. Přenesené záběry pak můžete nahrát ne web nebo zkontrolovat na obrazovce. A co vám brání, abyste s úpravami začali ještě dříve, než dorazíte domů?
Přímé připojení nebo možnost využití stávající sítě
Díky modulu Wi-Fi Adapter W-E1 se může kompatibilní fotoaparát EOS se slotem na dvě karty připojit k vaší domácí nebo firemní síti Wi-Fi. Můžete také vytvářet přímá spojení v režimu ad-hoc s různými zařízeními (smartphonem nebo tabletem s aplikací Camera Connect nebo počítačem Mac či PC s aplikací EOS Utility) a využívat možnost připojení, ať jste kdekoli.
Minimalistické provedení ve tvaru karty SD
Modul Wi-Fi Adapter W-E1 se zasouvá do slotu karty SD kompatibilního fotoaparátu EOS se slotem na dvě karty, kterému tak elegantním a úsporným způsobem doplní funkci Wi-Fi. Zařízení váží pouhé dva gramy, takže o něm ani nevíte – dokud je nepotřebujete použít.
Kompatibilita
Kompatibilní s modely EOS 7D Mark II, EOS 5DS a EOS 5DS R s aktualizací firmwaru. Vyžaduje aplikaci EOS Utility na počítači se systémem Apple MacOS nebo Microsoft Windows nebo aplikaci Camera Connect na zařízení se systémem Apple iOS nebo Android.
Obsah balení:
Wi-Fi Adapter W-E1
Návod k použití

História ceny

▼-25.37%
25. 12. 2021
35,00 €
▼-0.47%
25. 11. 2021
46,90 €
▲0.47%
23. 11. 2021
47,12 €
▼-0.47%
20. 11. 2021
46,90 €
▼-0.06%
17. 11. 2021
47,12 €
14. 11. 2021
47,15 €

Výrobca

Canon