Ponorný mixér Bamix Baking 200 W krémový ponorný mixér • príkon 200 W • 2 rýchlosti • až 5 minút nepretržitej prevádzky • multifunkčný nôž a nôž na mä

Tyčový mixér Bamix M200 v krémové barvě, který je přímo sestavený pro přípravu sladkého pečení.
Užijte si skvělého švýcarského pomocníka, s jehož pomocí už pečení nikdy nebude stejné. Multifunkční pomocník Bamix s velice pestrým příslušenstvím povýší vaše dezerty na úplně novou úroveň. Ale nenechte se mýlit, tento skvělý pomocník nepatří pouze k pečení, ale také ke každodennímu vaření. Ať už se jedná o mletí moučkového cukru nebo mixování krémových polévek, Bamix bude vaším jediným společníkem.
Příkon 200 W
Hmotnost: 940 g
Délka kabelu 1,9 m, spirálový
Až 5 minut nepřetržitého provozu
Maximální ponor do úrovně kovové nohy přístroje
Rychlost:
1. stupeň 12 000 otáček/minutu
2. stupeň 17 000 otáček/minutu

Balení obsahuje:
Bamix DeLuxe M200, krémový
Bamix stojan Swiss Line
Bamix SliceSy krouhač na maso a zeleninu
Multifunkční krouhač na maso a zeleninu Bamix SliceSy® změní Bamix v plnohodnotný kuchyňský robot
SliceSy® mele, krájí, drtí...Je dodáván s pěti nástavci na krouhání (jemné, střední a silné nudličky, tenké a silné plátky) a s jedním nožem na sekání/mletí.
Snadno, rychle a bez námahy nasekáte cibuli, nastrouháte brambory na tradiční bramboráky, mrkev do zeleninových salátů, namelete maso na tatarský biftek či karbanátky, posekáte uvařená vejce i tvrdý sýr, ořechy, chilli papričky.
Food processor se stlačovačem
Pomocí food processoru přeměníte váš tyčový mixer Bamix na výkonný elektrický mlýnek, který vám usnadní zpracování všech druhů potravin, sušených i čerstvých. Spolehlivě v něm zpracujete sušenou zeleninu, tvrdý sýr, čokoládu, cukr, koření (muškátový oříšek, skořice, pepř, kmín), kávu, oříšky, sušené ovoce, obiloviny, mák i čerstvé bylinky.
Multifunkční nůž
Seká, drtí a mixuje syrovou i vařenou zeleninu, ovoce, suroviny pro dětské přesnídávky, vařené maso, mražené ovoce a kostky ledu. Využijete ho také při přípravě polévek a omáček stejně tak i lehkých a tekutých těst. Využijete ho také při přípravě zmrzliny nebo ledové tříště.
Nůž na maso
S tímto nožem získají tuhé potraviny nejen nadýchanou, ale krémovou konzistenci. Ideální při mixování jak syrového, tak i vařeného masa.
Šlehací disk
Šlehá a provzdušňuje např. bílky a smetanu ke šlehání. S tímto nástavcem snadno našleháte krémové polévky a omáčky, ale také připravíte lehké, jemné a nadýchané pokrmy.
Míchací disk
Míchá a mixuje koktejly, výživné nápoje, zeleninové ale i ovocné pyré, domácí majonézy, zálivky nebo osvěžující freshe. Díky tomuto nástavci získáte jemnou, ale nadýchanou konzistenci, která neomrzí.
Nádoba 600 a 400 ml s víčkem
Víceúčelová nádoba s víčkem, objem 0,6 a 0,4 l. Tato nádoba je vyrobená z polykarbonátu, který je vysoce odolný vůči poškození, ale také odolává i vyšším teplotám. Tato nádoba se perfektně hodí při přípravě sněhu z vaječných bílků, šlehačky, džemů nebo zmrzliny.
Nádoba s uchem 1000 ml
Praktická nádoba o objemu 1000 ml určená pro práci s mixéry Bamix. Držadlo (ucho) pro snadnou manipulaci a nálevka pro pohodlné slévání bez kapek. Integrovaná měrná ryska usnadní přesné odměřování. Je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu - polymeru TRITAN, takže je odolná nárazu i poškrábání, odolá teplotám nad 100°C, může být používána v mikrovlnné troubě a umývána v myčce nádobí.

História ceny

20. 11. 2021
289,00 €

Výrobca

bamix