Fitness náramok Xiaomi Redmi Smart Band Pro (36167) čierny fitness náramok • 1,47" AMOLED displej • dotykové ovládanie • Bluetooth 5.0 • akcelerometer

1,47“ Full AMOLED širokoúhlý displej: Velká širokoúhlá obrazovka s 66,7% poměrem obrazovky k tělu vám poskytne úžasný vizuální zážitek.´100% barevný gamut NSTC, maximální nastavitelný jas 450 nitů, vždy zářivý a jasný.
Vylepšené monitorování sportu: Více než 110 cvičebních režimů pro záznam vaší srdeční frekvence a spálených kalorií, včetně vodních, míčových a zimních sportů, tance a dalších.
Vylepšené monitorování zdraví: Sleduje SpO2 i ve spánku, aby zjistil hladinu nasycení krve kyslíkem, což je životně důležité pro vaše zdraví. Monitorování kvality spánku zaznamená hluboký spánek, REM i zdřímnutí, a poskytne vám komplexní vyhodnocení. Celodenní sledování srdeční frekvence a upozornění.
Always-on displej: Podporuje always-on displej, takže si můžete zkontrolovat čas a data, kdykoli budete chtít.
Delší výdrž a snadnější nabíjení: Výdrž baterie až 14 dní při běžném používání. Snadné nabíjení pomocí magnetické nabíječky.
Vodotěsnost do 50 m: Lze jej použít při plavání, díky hladině vodotěsnosti 5 ATM.
Další užitečné funkce: Ovládání fotoaparátu / Ovládání hudby / Upozornění na nečinnost Stres / Sledování menstruačního cyklu / dechový trénink.
Technické parametry:Úroveň vodotěsnosti: 5 ATM
Typ displeje: AMOLED
Velikost obrazovky: 1,47”
Rozlišení: 194 × 368, 282 PPI, nastavitelné
Hloubka barev: 8 bit
Jas obrazovky: Až 450 nitů
RAM: 8 MB
Senzory: 3osý akcelerometrický senzor 3osý gyroskopický senzor
PPG senzor
Pohotovostní doba: 14 dní při běžném použití
Systémové požadavky: Android 5.0,iOS10 nebo novější

História ceny

24. 11. 2021
49,00 €

Výrobca

Xiaomi

Pozrite si ďalšie produkty Xiaomi Redmi Smart Band Pro