Termostat Fibaro MCOHome pro el. topení V2 vč. čidla, Z-Wave Plus (MCO-MH7H-EHB) čierny termostat • funkcia: regulácia elektrického kúrenia • integrov

MCOHome Termostat pro el. topení V2 vč. čidla, Z-Wave Plus, černý
Termostaty je určen pro pro regulaci teplot v interiérech, především pro regulaci elektrických přímotopů nebo elektrického podlahové topení. Zabudované čidlo teploty a vlhkosti. Balení obsahuje také čidlo teploty do podlahy.
Plně kompatibilní s Fibaro HC.
Vysoká spolehlivost, přesnost měření a jednoduché ovládání je činí ideálními prvky pro použití vširoké škále aplikací vsystémech domácí automatizace a komfortní regulace teplot.
Termostaty je možno použít jako autonomní, pracující dočasně nebo trvale jako samostatný komponent,nebo jako součást systému komplexní domácí automatizace komunikující protokolem Z-Wave.
TypMH7H-EH je určen primárně pro regulaci elektrického podlahového topení. Balení obsahuje také čidlo teploty do podlahy.
Termostat je určen pro montáž v interiéru, ve výšce cca 1,5m nad podlahou vmístě, které se nejvíce přibližuje průměru teplot v místnosti. Termostat by neměl být umístěn v místech kde na něj může přímo svítit slunce, kde by byl zakryt (nábytkem, závěsy, ...) a co nejdále od topných tělesa výdechů klimatizacíči vzduchotechniky.
Parametry
Napájení: 85–260Vstř., 50/60 Hz
Dimenzování výstupního relé: MH7H-WH

História ceny

24. 11. 2021
86,00 €

Výrobca

Fibaro