Inteligentné hodinky ARMODD Silentwatch 4 Lite - černá s černým koženým řemínkem + silikonový řemínek (9038) Chytré hodinky s menu a mobilní aplikací

Chytré hodinky s menu a mobilní aplikací kompletně v češtině. Funkční se všemi telefony Android a iPhone. Plně dotykový kulatý displej. Prémiové kovové zpracování. Sportovní režimy. 5 ciferníků a možnost nahrát si vlastní fotografii na ciferník. Sportovní silikonový řemínek od nás dostanete zdarma.
Tichý strážce, který zocelí vaše tělo a mysl
Najít rovnováhu vaší osobnosti. Zlepšit vaše sportovní aktivity. Nastavit notifikace přesně jak potřebujete. To je čistá esence ARMODD Silentwatch 4 Lite.Svěží design a funkce, které jsou navrženy pro muže a jeho moderní životní komfort. Chytré hodinky jsou funkční se všemi telefony Android a iPhone.
7 klíčových vlastností ARMODD Silentwatch 4 Lite
Kompletně v češtině a plně dotykový kulatý displej
Prémiové kovové zpracování
Upozornění na příchozí hovory, SMS, e-maily a zprávy z aplikací
Výběr z přednastavených 5 unikátních ciferníků včetně možnosti nahrání vlastní fotky na ciferník
Rozsvícení displeje otočením zápěstí
Dálkové ovládání hudby přes Bluetooth
Měří tep v reálném čase i pravidelných intervalech a orientačně krevní tlak a saturaci kyslíku v krvi
Prvotřídní design vyšší třídy
Prémiové kovové zpracování s precizně hladkým povrchem. Disponující standardizovanou odolností proti vodě (IP67) a prachu.Plně dotykový displej má dobrou čitelnost i na slunci. A vše je nádherně kulaté, tak jak očekáváte a máte rádi.
Svoboda pohybu a pochopení podstaty
Víte, kdo jste? Chytré hodinky vám toho o vás řeknou velmi mnoho. Kolik toho za den ujdete? Kolik naběháte? Jak kvalitní máte spánek a mnoho dalšího. Soustřeďte se na to podstatné a tichý strážce ohlídá vše ostatní.Nalaďte se na jeden z 8 sportovních režimů a posuňte vaši fyzickou aktivitu razantním krokem na komplexnější úroveň.
Vlastní ciferníky a ovládání hudby
Zvolte si originální fotku jako ciferník. Máte v tom naprostou svobodu. Co třeba si při každém pohledu na ciferník připomenout člověka, který vás motivuje, anebo kterého máte rádi. Ta možnost je k nezaplacení.Hudba je lékem. Očistným ohněm pro lidskou psychiku. Ovládejte si svůj oblíbený playlist jen za pomoci chytrých hodinek. Na co vždy vytahovat mobilní telefon?
Čeština v menu i aplikaci
Prémiová řada chytrých hodinek ARMODD si zakládá na kompletní lokalizaci do českého jazyka.Jednoduchost ovládání a propracovanost chytrých hodinek je v naší kolekci dovedena k absolutní preciznosti. ARMODD Silentwatch 4 Lite jsou toho zářným příkladem.
Ukázka z mobilní aplikace
Intuitivní ovládání je základ. Vše frčí podle toho, jak chcete vy. Chcete např. dostávat na hodinky jen notifikace z Instagramu ale z Facebooku ne? Nebo si nastavit příjemné vzbuzení za pomocí jemné vibrace? Žádný problém.V aplikaci najdete všechny zaznamenané sportovní aktivity a zdravotní data k tepu, tlaku a saturaci kyslíku v krvi. Poznejte sami sebe způsobem, který vás baví. A když jsme u té zábavy, tak si klidně přímo na hodinkách zahrajte legendární chytlavou hru Flappy Birds nebo na procvičení logiky hru 2048.

História ceny

25. 11. 2021
117,00 €

Výrobca

ARMODD