YaoMedica

Nevrlý stařík 50 ml Základom tinktúry Nevrlý starček sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
Opilý mistr 50 ml Základom tinktúry Opitý majster sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
089 - Dunící kov Základom tinktúry Duniaci kov sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
Dang Gui 50 ml Základom tinktúry Dang Gui sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
Neposedná opička 50 ml Základom tinktúry Neposedná opička sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime
Lehký dech 50 ml Základom tinktúry Ľahký dych sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
Tinktúra čistí wei re (teplo v žalúdku) a harmonizuje wei (žalúdok) a reguluje jeho energiu qi. Dopĺňa pi (slezinu), a tým napomáha tráveniu. Upokojuje ducha shen a posilňuje tak mozog. Podľa čínskej
Zahřátí toku 50 ml Základom tinktúry Zahriatie toku sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
Posílení opory 50 ml Základom tinktúry Posilnenie opory sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
Osm perel 50 ml Základom tinktúry Osem perál sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
Otevření dveří 50 ml Základom tinktúry Otvorenie dverí sú čínske bylinky čiže yao. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.
Chaga 50 ml Základom tinktúry Chaga sú čínske huby. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti používame len tú najkvalitnejšiu surovinu a hotovú tinktúru už ďalej neriedime.